Top kategórie

Quick Links



Na základe vášho správania na webe personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Akceptovať“ alebo akýkoľvek odkaz mimo túto lištu súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia.

Akceptovať

Neváhajte nás kontaktovať na čísle 0915 942 877.

Chladnička DRY AGE Vám zabezpečí zrenia mäsa do tej najvyššej kvality. Je vhodná do reštauračných prevádzok, do mäsiarstva ale aj pre domáce použitie. Pokovované Low-E sklo poskytuje najvyššiu úroveň tepelno-izolačného výkonu chladničky.

vlastnosti:

ventilované chladenie
čierne opláštenie
automatické odmrazovanie
digitálny termostat
voľne stojace
vlhkosť vzduchu 60 - 90%
rám dverí z nehrdzavejúcej ocele s dvojvrstvovým Low-E sklom
1 roštová polica
nerezová rukoväť
záves s tromi hákmi
dotykový ovládač
LED displej
účinný dezinfekčný systém UVC
LED osvetlenie
napätie 230 V / 50 Hz

Odporúčanie:

nastavenie teploty (2 ° C) a vlhkosti (80%) pre zaistenie dokonalého suchého zrenia hovädzieho a bravčového mäsa
mäso na suché zrenie musí byť čerstvé (ideálne do 5 dní od zabitia zvieraťa)
možno použiť aj mäso zrejúce vo vákuu, maximálne však po dobu 14 dní (odstráňte prosím vákuovú fóliu)
pre najlepšie suché zrenie hovädzieho mäsa použite mäso z mladej kravy s bežnou tukovou vrstvou, dobre prerastené
možnosti zrenia: zadné hovädzie možno zavesiť na hák do chladničky alebo položiť jednotlivé rezy na police
v prípade zrenia jednotlivých rezov na policiach venujte pozornosť ochrannej vrstve tuku, ktorá bráni stratám (ideálna veľkosť rezu je asi 2-4 kg)
odporúčame nechať mäso zrieť na kosti
pri každom kontakte s mäsom používajte ochranné rukavice, nikdy sa nedotýkajte mäsa holou rukou bez rukavíc
najlepšia doba zrenia je 25-28 dní, ale je možné nechať mäso zrieť aj dlhšie ako 4 týždne

Pre lepšiu reguláciu vlhkosti vo vnútri chladničky a intenzívnejšiu chuť mäsa odporúčame zakúpiť himalájsku soľnú dosku (nie je súčasťou produktu)

V prípade zakúpenia soľnej dosky:

rozbaľte soľné dosky a odstráňte fóliu
položte soľné dosky na nerezový plech a vložte plech doprostred chladničky
každé 2-3 dni kontrolujte, či je na doskách voda, ak áno, odstráňte ju

  • ventilované chladenie
  • pracovná teplota: 0/+25°C
  • čistý objem: 199L
  • čierne opláštenie
  • voľne stojaca
  • vlhkosť vzduchu 60–90 %
  • presklené dvere z nerezovej ocele
  • trojvrstvovým sklom
  • jedna kovová polica
  • nerezová rukoväť
  • 3 x záves
  • dotykový ovládač
  • LED displej
  • účinný dezinfekčný systém UVC
  • LED osvetlenie
  • napätie: 230V/50Hz
Default
Hĺbka v cm 71
Objem v litroch 199
Prevádzková teplota 0/+25°C
Šírka v cm 59,5
Typ chladenia Ventilované
Výška v cm 100

DA199 Chladnička na zrenie mäsa


Chladnička DRY AGE Vám zabezpečí zrenia mäsa do tej najvyššej kvality. Je vhodná do reštauračných prevádzok, do mäsiarstva ale aj pre domáce použitie. Pokovované Low-E sklo poskytuje najvyššiu úroveň tepelno-izolačného výkonu chladničky.

vlastnosti:

ventilované chladenie
čierne opláštenie
automatické odmrazovanie
digitálny termostat
voľne stojace
vlhkosť vzduchu 60 - 90%
rám dverí z nehrdzavejúcej ocele s dvojvrstvovým Low-E sklom
1 roštová polica
nerezová rukoväť
záves s tromi hákmi
dotykový ovládač
LED displej
účinný dezinfekčný systém UVC
LED osvetlenie
napätie 230 V / 50 Hz

Odporúčanie:

nastavenie teploty (2 ° C) a vlhkosti (80%) pre zaistenie dokonalého suchého zrenia hovädzieho a bravčového mäsa
mäso na suché zrenie musí byť čerstvé (ideálne do 5 dní od zabitia zvieraťa)
možno použiť aj mäso zrejúce vo vákuu, maximálne však po dobu 14 dní (odstráňte prosím vákuovú fóliu)
pre najlepšie suché zrenie hovädzieho mäsa použite mäso z mladej kravy s bežnou tukovou vrstvou, dobre prerastené
možnosti zrenia: zadné hovädzie možno zavesiť na hák do chladničky alebo položiť jednotlivé rezy na police
v prípade zrenia jednotlivých rezov na policiach venujte pozornosť ochrannej vrstve tuku, ktorá bráni stratám (ideálna veľkosť rezu je asi 2-4 kg)
odporúčame nechať mäso zrieť na kosti
pri každom kontakte s mäsom používajte ochranné rukavice, nikdy sa nedotýkajte mäsa holou rukou bez rukavíc
najlepšia doba zrenia je 25-28 dní, ale je možné nechať mäso zrieť aj dlhšie ako 4 týždne

Pre lepšiu reguláciu vlhkosti vo vnútri chladničky a intenzívnejšiu chuť mäsa odporúčame zakúpiť himalájsku soľnú dosku (nie je súčasťou produktu)

V prípade zakúpenia soľnej dosky:

rozbaľte soľné dosky a odstráňte fóliu
položte soľné dosky na nerezový plech a vložte plech doprostred chladničky
každé 2-3 dni kontrolujte, či je na doskách voda, ak áno, odstráňte ju

  • ventilované chladenie
  • pracovná teplota: 0/+25°C
  • čistý objem: 199L
  • čierne opláštenie
  • voľne stojaca
  • vlhkosť vzduchu 60–90 %
  • presklené dvere z nerezovej ocele
  • trojvrstvovým sklom
  • jedna kovová polica
  • nerezová rukoväť
  • 3 x záves
  • dotykový ovládač
  • LED displej
  • účinný dezinfekčný systém UVC
  • LED osvetlenie
  • napätie: 230V/50Hz
Default
Hĺbka v cm 71
Objem v litroch 199
Prevádzková teplota 0/+25°C
Šírka v cm 59,5
Typ chladenia Ventilované
Výška v cm 100
  • Značka: NOSRETI
  • Kód produktu: DA199
  • Zobrazené: 635
  • Dostupnosť: Zvyčajne do 7 dní
NOSRETI
  • Dĺžka/hĺbka: 71,00cm
  • Šírka: 59,50cm
  • Výška: 100,00cm
NOSRETI

1 910,00€

Špecifikácia
Opýtať sa na produkt

Súvisiace produkty

Novinka

SR-W 1400 Vitrínová dvojdverová chladnička

2 200,00€

Do okolitej teploty + 16 + 32°CRozsah teplôt + 1 + 10°CLED osvetlenieEkologické chladivo R290aElektr..

Novinka

DGD300 - Chladnička s presklenými dverami

926,00€

Vitrínová chladnička vlastnej výroby. Chladnička disponuje so sklenenými dverami, poplast plech inte..

Novinka

J600 GD Vitrínová chladnička

1 033,00€

Chladnička disponuje 5 policami, bielym exteriérom (úprava práškovým lakovaním), hliníkovým interiér..

Novinka

SC21 Vitrínová chladnička s reklamnou nadstavbou

284,00€

SC 21-Vitrínová chladnička s ventilovaným chladením, reklamnou nadstavbou, 2 nastaviteľnými bielymi ..

Novinka

SCh-1-1/700 - Dvojdverová vitrínová chladnička so statickým chladením

1 349,00€

SCh-1-1/700 - Dvojdverová vitrínová chladnička so statickým chladením Číslo: SCh-1-1/700 Hrubý ..

Novinka

FS1380 Vitrínová jednodverová chladnička

756,00€

Hrubý objem 372 l Čistý objem: 347 l Rozsah teplôt: + 2 + 10°C Mechanický termostat Rozmery vonkajš..

menu