Default | |
---|---|
Hĺbka v cm | 71 |
Objem v litroch | 199 |
Prevádzková teplota | 0/+25°C |
Šírka v cm | 59,5 |
Typ chladenia | Ventilované |
Výška v cm | 100 |
Chladnička DRY AGE Vám zabezpečí zrenia mäsa do tej najvyššej kvality. Je vhodná do reštauračných prevádzok, do mäsiarstva ale aj pre domáce použitie. Pokovované Low-E sklo poskytuje najvyššiu úroveň tepelno-izolačného výkonu chladničky.
vlastnosti:
ventilované chladenie
čierne opláštenie
automatické odmrazovanie
digitálny termostat
voľne stojace
vlhkosť vzduchu 60 - 90%
rám dverí z nehrdzavejúcej ocele s dvojvrstvovým Low-E sklom
1 roštová polica
nerezová rukoväť
záves s tromi hákmi
dotykový ovládač
LED displej
účinný dezinfekčný systém UVC
LED osvetlenie
napätie 230 V / 50 Hz
Odporúčanie:
nastavenie teploty (2 ° C) a vlhkosti (80%) pre zaistenie dokonalého suchého zrenia hovädzieho a bravčového mäsa
mäso na suché zrenie musí byť čerstvé (ideálne do 5 dní od zabitia zvieraťa)
možno použiť aj mäso zrejúce vo vákuu, maximálne však po dobu 14 dní (odstráňte prosím vákuovú fóliu)
pre najlepšie suché zrenie hovädzieho mäsa použite mäso z mladej kravy s bežnou tukovou vrstvou, dobre prerastené
možnosti zrenia: zadné hovädzie možno zavesiť na hák do chladničky alebo položiť jednotlivé rezy na police
v prípade zrenia jednotlivých rezov na policiach venujte pozornosť ochrannej vrstve tuku, ktorá bráni stratám (ideálna veľkosť rezu je asi 2-4 kg)
odporúčame nechať mäso zrieť na kosti
pri každom kontakte s mäsom používajte ochranné rukavice, nikdy sa nedotýkajte mäsa holou rukou bez rukavíc
najlepšia doba zrenia je 25-28 dní, ale je možné nechať mäso zrieť aj dlhšie ako 4 týždne
Pre lepšiu reguláciu vlhkosti vo vnútri chladničky a intenzívnejšiu chuť mäsa odporúčame zakúpiť himalájsku soľnú dosku (nie je súčasťou produktu)
V prípade zakúpenia soľnej dosky:
rozbaľte soľné dosky a odstráňte fóliu
položte soľné dosky na nerezový plech a vložte plech doprostred chladničky
každé 2-3 dni kontrolujte, či je na doskách voda, ak áno, odstráňte ju
- ventilované chladenie
- pracovná teplota: 0/+25°C
- čistý objem: 199L
- čierne opláštenie
- voľne stojaca
- vlhkosť vzduchu 60–90 %
- presklené dvere z nerezovej ocele
- trojvrstvovým sklom
- jedna kovová polica
- nerezová rukoväť
- 3 x záves
- dotykový ovládač
- LED displej
- účinný dezinfekčný systém UVC
- LED osvetlenie
- napätie: 230V/50Hz
Default | |
---|---|
Hĺbka v cm | 71 |
Objem v litroch | 199 |
Prevádzková teplota | 0/+25°C |
Šírka v cm | 59,5 |
Typ chladenia | Ventilované |
Výška v cm | 100 |
DA199 Chladnička na zrenie mäsa
Chladnička DRY AGE Vám zabezpečí zrenia mäsa do tej najvyššej kvality. Je vhodná do reštauračných prevádzok, do mäsiarstva ale aj pre domáce použitie. Pokovované Low-E sklo poskytuje najvyššiu úroveň tepelno-izolačného výkonu chladničky.
vlastnosti:
ventilované chladenie
čierne opláštenie
automatické odmrazovanie
digitálny termostat
voľne stojace
vlhkosť vzduchu 60 - 90%
rám dverí z nehrdzavejúcej ocele s dvojvrstvovým Low-E sklom
1 roštová polica
nerezová rukoväť
záves s tromi hákmi
dotykový ovládač
LED displej
účinný dezinfekčný systém UVC
LED osvetlenie
napätie 230 V / 50 Hz
Odporúčanie:
nastavenie teploty (2 ° C) a vlhkosti (80%) pre zaistenie dokonalého suchého zrenia hovädzieho a bravčového mäsa
mäso na suché zrenie musí byť čerstvé (ideálne do 5 dní od zabitia zvieraťa)
možno použiť aj mäso zrejúce vo vákuu, maximálne však po dobu 14 dní (odstráňte prosím vákuovú fóliu)
pre najlepšie suché zrenie hovädzieho mäsa použite mäso z mladej kravy s bežnou tukovou vrstvou, dobre prerastené
možnosti zrenia: zadné hovädzie možno zavesiť na hák do chladničky alebo položiť jednotlivé rezy na police
v prípade zrenia jednotlivých rezov na policiach venujte pozornosť ochrannej vrstve tuku, ktorá bráni stratám (ideálna veľkosť rezu je asi 2-4 kg)
odporúčame nechať mäso zrieť na kosti
pri každom kontakte s mäsom používajte ochranné rukavice, nikdy sa nedotýkajte mäsa holou rukou bez rukavíc
najlepšia doba zrenia je 25-28 dní, ale je možné nechať mäso zrieť aj dlhšie ako 4 týždne
Pre lepšiu reguláciu vlhkosti vo vnútri chladničky a intenzívnejšiu chuť mäsa odporúčame zakúpiť himalájsku soľnú dosku (nie je súčasťou produktu)
V prípade zakúpenia soľnej dosky:
rozbaľte soľné dosky a odstráňte fóliu
položte soľné dosky na nerezový plech a vložte plech doprostred chladničky
každé 2-3 dni kontrolujte, či je na doskách voda, ak áno, odstráňte ju
- ventilované chladenie
- pracovná teplota: 0/+25°C
- čistý objem: 199L
- čierne opláštenie
- voľne stojaca
- vlhkosť vzduchu 60–90 %
- presklené dvere z nerezovej ocele
- trojvrstvovým sklom
- jedna kovová polica
- nerezová rukoväť
- 3 x záves
- dotykový ovládač
- LED displej
- účinný dezinfekčný systém UVC
- LED osvetlenie
- napätie: 230V/50Hz
Default | |
---|---|
Hĺbka v cm | 71 |
Objem v litroch | 199 |
Prevádzková teplota | 0/+25°C |
Šírka v cm | 59,5 |
Typ chladenia | Ventilované |
Výška v cm | 100 |
- Značka: NOSRETI
- Kód produktu: DA199
- Zobrazené: 635
- Dostupnosť: Zvyčajne do 7 dní
1 910,00€
Štítky: DA199 Chladnička na zrenie mäsa